Sommerkampanje: Vi gir 15% rabatt på alle våre tjenester frem til 30.09.23

Sommerkampanje: Vi gir 15% rabatt på alle våre tjenester frem til 30.09.23

Flyttevask

Vindusvask

ØNSKER DU DET SKINNENDE RENT NÅR DU SKAL FLYTTE?

En flytteprosess består av mange oppgaver, og den siste store oppgaven er å vaske seg ut av sitt gamle hjem. Når alle esker og møbler er fjernet, så er det tid for flyttevask. For mange er dette også den kjedeligste oppgaven av dem alle. Etter en hektisk flytteprosess er du gjerne både sliten og trett, og du vil heller bruke kreftene dine på å komme på plass i ditt nye hjem. Men alle vet at det er forventet å overlevere en skinnende ren bolig, og det finnes hjelp å få.

Ved å velge et profesjonelt vaskebyrå har du mange fordeler. Vi har inngått et samarbeid med Veldigrent AS, som tilbyr flyttevask for kunder i Oslo, Viken, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Flyttevasken er selvfølgelig med en 48-timers fornøydhetsgaranti, slik at du som kunde skal være trygg under overtagelse.

Inkludert i flyttevasken:

Dersom det er persienner, veranda, bod, eller annet som skal vaskes i tillegg trenger vi opplysninger om dette i forkant.

Flytting

Få et uforpliktende tilbud

Motta tilbud privat
  • Personlig Informasjon
  • Info Gammel Adresse
  • Info Ny Adresse
  • Annen informasjon og send
Flytting
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.